lördag 31 oktober 2009

Lördagsfnuleri

Det farligaste jag kan tänka mig är dumhet. Den där som visar sig i enkelspårighet, fördomar, dömanden och hat och som man alltför ofta ser i kommentarsfälten efter - till exempel - tidningsartiklar.

Många råkar säkert illa ut i sina bloggar också, och tack och lov är jag förskonad från det och har smarta läsare.
Alla får tänka och tycka som de vill och det är en självklarhet i ett demokratiskt land, men det jag kallar dumhet skrämmer mig ändå.
Jag vet inte hur jag skulle reagera om jag fick hatiska kommentarer i bloggen. Det troliga är att jag skulle ta bort dem, men hur gör de som får hundratals kommentarer varje dag? Låter de bli att läsa dem?

Det är tur att jag har er som alldeles säkert inte alltid förstår mina val, men som väljer att respektera dem utan fördömanden.

Tack.

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}