onsdag 21 oktober 2009

Tre koppas Gevalia senare

kan man säga att jag har kommit igång, fått upp värmen och är laddad.

Varje morgon är exakt den andra lik och jag frångår aldrig mina rutiner. Det kan låta urbota trist, men det är precis så det är.

Jag frångår inga rutiner ens om jag är placerad på ett hotell. Samma prodecur och samma slags frukost; två ostmackor och tre koppar kaffe.

Ändå älskar jag hotellfrukostar, men det är bara att konstatera att det måste vara inbillning för om jag jämför med andra i min närhet så far de runt i frukostmatsalen och lägger upp högar med godsaker på sina tallrikar; skinka, ost, ägg & bacon, juicer, fil, paprika och tomater.
Det är kärlek till hotellfrukost det.
Vad jag ägnar mig åt är rutin och repris.

Så låt höra; är jag ensam om att vara helt oflexibel?

7 kommentarer:

Unknown sa...

Jag är så flexibel så man skulle kunna tro att jag är ett tacksamt material som går att användas till det mesta.

Imse sa...

Varför byta ut ett vinnande koncept?
Jag kör en mjuk och en hård macka Och kaffe, kaffe, kaffe,,,,

Anonym sa...

Nej, jag är nog också väldigt inrutad när det gäller frukost. Ett glas mjölk och två knäckebröd med leverpastej och gurka. Dag ut och dag in.
Och klockan halv elva ringer matklockan i magen. Sen är det en kamp mot tiden fram tills tolv då det är lunch...

Åsa Hellberg sa...

Fasiken vad skön att höra. Inte ens gällande det här är jag ensam:)

Liz; vad åt du i morse?

Kia sa...

Man kan väl njuta av en hotellfrukost trots att man äter samma som hemma, man kan ju njuta av att slippa laga den själv, att allt är framdukat och att man slipper ta hand om disken, :-)

Åsa Hellberg sa...

Kia; ja det är nog det man njuter av. Mitt i prick:)

Anonym sa...

Jag tar aldrig kaffe direkt på morgonen :) men gärna någon kopp på fm efter man kommit igång.

När jag är hemma gäller rutiner men är jag borta kan jag lätta på det - fast jag saknar ofta "min" frukost om det blir för många dagar.
Sanna