måndag 19 oktober 2009

"I morgon ska jag blogga om rädsla"

sa jag för två-tre dagar sedan, och av ett sådant inlägg blev det intet. Den inspirationen rann iväg någon annanstans...det kan ha varit det där ordet "unna" som tog över.

Nåväl, det ordet är skrotat på den här bloggen i tid och evighet, rädsla är däremot alltid aktuellt men måste för min del puttra till sig lite för att bli ett inlägg.
Så ni som har efterfrågat detta måste helt enkelt vänta lite till och jag ber om ursäkt för mitt påstådda "i morgon ska jag..."

Ikväll ska jag skriva ned följande på min tacksamhetslista:

Jag är tacksam för att jag ger och får kärlek.
Jag är tacksam för att mina sockor nu är rena.
Jag är tacksam för att så många är intresserade av att läsa "Casanovas Kvinna".

Man kan blanda friskt i sin lista och som ni ser går kärlek och nytvättat alldeles utmärkt att placera tillsammans.

Vad är du tacksam för idag?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för din bok. Jag tycker den var otroligt bra.

Mvh
Annelie

Anonym sa...

Jag är tacksam för otroligt mycket saker, att jag har arbetskamrater att säga krama och sakna, att jag har föräldrar som trots sina briser aldrig svikit när det gäller just att älska, att jag har en syster som jag älskar, att jag får åka på semester med man och barn, att jag är frisk, att jag har så otroligt underbara vänner, att Mea´s barn kommer att ha vinterskor, att jag har en blogg, att jag får läsa andras bloggar, att det finns bra böcker, underbar musik, att min kropp fungerar. Ja där kanske jag ska sluta innan jag skriver ett inlägg istället för en kommentar, hahaha. Inlägget om rädsla ser jag fram emot och är tacksam om det kommer men det är inget jag räknar med. En del saker måste marineras först och även om kvaliteten på råvaran är den bästa, även om marinaden är perfekt och trots att alla förutsättningar är gynsamma så kan skiten brännas på grillen i alla fall.

Kram på dej

Åsa Hellberg sa...

Annelie; tusen tack!

Tandgnisslur; vilken härlig lista och inlägget kommer:)

Maj Korner sa...

Tacksam är ett väldigt stort ord och har en klang av underdånighet som jag inte är helt säker på att jag tycker om. Jag byter helt fräckt ut det mot glad.

Jag är glad att boken jag läser är bra och att den har sidor kvar att läsa. Jag är glad att jag tränade idag fast det bar mig emot. Jag är glad att mina gardiner är så soligt gula när himlen är grå.

Åsa Hellberg sa...

Hej maj Korner och välkommen hit. Jag är Glad att du tittade in:)

Anonym sa...

Jag kan känna tacksamhet över att någonting håller på att förändras i mitt liv - till det bättre - men inte sätta fingret på detaljer då inte allt är synligt för ögat så där på en gång. Sen helt plötsligt - som i reklamen - så händer det: jag har fått en insikt som landat och jag ser det klart.
Då har jag också fått förmågan att börja tänka rätt och handla för att det ska gå åt rätt håll...
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Heja Sanna!