torsdag 8 oktober 2009

Snart

ligger det rena sockor i lådan.
Tvättstugan fick jag ha alldeles för mig själv så här tidigt på morgonkvisten och då går det undan minsann.

Jag har verkligen försummat både tvätt och hem den sista tiden, men nu ska det bli ändring på det. Under helgen ska jag skrubba golven med en tandborste och tidningshögarna ska förpassas till pappersinsamlingen innan jag dränks av DN´s bilagor.

Nu för tiden är det morgontidningen som dräller lite här och där.
När jag arbetade som produktchef hade jag dessutom mängder av prenumerationer på diverse månads- och veckotidningar för att bevaka vad som hände på reklammarknaden, och då kan vi snacka om tidningshögar.

Just nu överväger jag att även skippa DN, det är tyvärr oftast så att den blir liggande oläst. Å andra sidan gillar jag att läsa den på helgerna, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.

Dagens fråga:
Har ni en morgontidning och i så fall vilken?
Läser ni den varje dag?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har tagit beslutet att jag kan åka och köpa morgontidningen på lördagar. Då har jag lugn och ro nog att kunna sitta och verkligen läsa tidningen och njuta av den tillsammans med frukost. :)
Vardagar är ingen mening - läser den inte i alla fall - då räcker det med metro och AB på nätet.
Sanna

Unknown sa...

Har inte råd att ha morgontidning. Men vi har fått en månad av NSD gratis.

Åsa Hellberg sa...

Det är snordyrt, särskilt om man inte läser den:)

Cattis sa...

Jag sa upp tidningen för att spara pengar. Det var då jag började med mina morgonrutiner vid datorn. Meningen var att läsa tidningen här när jag sagt upp min egen, men det har ju som du vet lett till mycket bloggande och fb.

ha det bra vännen

kramkram