tisdag 13 oktober 2009

SNÖ!

Ja inte riktigt fritt fall kanske, men en och annan flinga singlade ned utanför fönstret hos min coach.
Visst är det härligt?

Jag vill verkligen inte propagera för Jul när vi knappt har nått mitten av oktober men varuhusen gör sitt bästa för att fresta med adventsstakar och julkulor, och naturligtvis kan jag inte låta bli att peta på dessa när jag ändå går förbi.

Ikea hade nya röda mattor med inbyggda lampor, och det är klart att om man som jag är ett riktigt julmonster så känns det oerhört frestande att ha en sådan under granen.
Plastgranen.
Världens bästa påfund om ni frågar mig.
Jag lämnar julen därhän nu, men kommer garanterat att återkomma både till dekorationer, adventskonserter och tomtegubbar i december.

Det är snöns fel.
Egentligen skulle det här inlägget ha handlat om något helt annat.

3 kommentarer:

Anonym sa...

När jag cyklade hemifrån, halv 7 i morse, snöade det stora slaskiga snöflinge-droppar. Det var otäkt kyligt. Ska det bli vinter och snö vill jag ha det ordentligt - inte så :(
Nu har vi sol och blåst!
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Här är det nu mörkt, blåsigt och härligt kallt:)

Anonim sa...

Det är så ofta; du är kär i någon och vill att de ska lägga märke till dig ... eller så går du igenom ett svårt "uppbrott" och vill att han eller hon ska komma tillbaka ... eller så är du ensam och letar efter någon speciell eller läkare sa att du kan inte bli gravid och du vill bli gravid eller letar du efter tvillingar. Allt beror på vad du vill. Om du är ensam och vill hitta ny kärlek finns det en trollformel för dig. bara kontakta Dr Jasper i Gmail, hon är bäst: doctorjaspermagic@gmail.com, eller kontakta henne på WhatsApp: +2349150316084