fredag 1 oktober 2010

l, m och n är en svåra bokstäver

när man har mina ögon.
Det blir gärna ett eller två för många.
Ordet lilla är ett bra exempel, mamma och nunna är andra. Jag kan helt enkelt inte se hur många konsonanter det är eftersom lika bokstäver flyter ihop på något konstigt sätt.
Jag antar att stavningskontrollen är bra men jag hann blogga i ett år innan jag såg att det fanns en sådan och nu är det försent (gammal hund, bla bla bla).

Strunt samma.
Nu ska jag träffa tre klienter på raken.
Jag tror att de struntar högaktningsfullt i hur jag skriver.

9 kommentarer:

Gafflan sa...

Jo, dom struntar nog i stavningen :D
Kvinnor kan och fiska hummer är bara en av många saker. :D
Rock On!!

HOUSE of ADELA sa...

Och vi struntar i det med=) Jag snubblar också över bokstäver titt som tätt...allt behöver ju inte va perfekt eller hur?;)

Kram
Adela

Åsa Hellberg sa...

Gafflan; det är bedrövligt men jag har aldrig fiskat hummer trots att jag är uppvuxen i Fjällbacka.

Adela; nej, för tusan:)

Mie sa...

Helt fantastisk läsning. Ditt fel att jag inte kommer jobba värst idag

Mie sa...

Jag gick från arbetsnakomani till passionsmani med en riktig Hummer.
Kan du skriva en bok om hur det blir när man gör slut i förhållande som detta? Jag kan verkligen hjälpa dig. Det är hemskt att bli så kär så man växer ihop. Var Lotta otrogen Jonas någongång under resans gång? Det smittar ofta

Åsa Hellberg sa...

Mie, varmt välkommen hit och tack för komplimangen.

Nej, Lotta har inte varit otrogen tillbaka, hennes drivkrafter i medberoendet handlade om att "älska frisk" (inte särskilt smart...)

Inga mer böcker i det här ämnet:), jag har gjort mitt känns det som.

Mie sa...

Han trodde vi var radarparet men jag orkade inte till slut. Älskade honom till max. Men idag hatar jag honom. Gav för mycket. Satt hemma varje dag med middagen klar även om jag hade jobb att göra. Han var ofta sen. Detta efter det första fagra året.

Anonym sa...

Det kan bli misshandel i såna här fall och det är inte roligt. När man kommer på att ens evigt älskade är otrogen och säger det till honom då väntar han ett par dagar tills han hittar något fel på den perfekta kvinnan och misshandlar. Antagligen är detta inte ditt problem. Men mångas

Åsa Hellberg sa...

Jag har faktiskt inte stött på fysisk misshandel tillsammans med just sex & relationsmissbruk, däremot psykisk (lögner och manipulation för att nämna några.)
De flesta får ur sig frustration och ilska i sitt missbruk.