söndag 23 augusti 2009

Läxa

Läsa en bok, reflektera tillsammans med en kurskamrat och lämna in rapport till utbildningsföretaget är vad som står på agendan kommande vecka.
Tillsammans med förlagsmöte, klientmöten och det som kallas "pedagogiskt café" (modernare ord för föräldramöte) på sonens skola lär det återigen bli en späckad och inte ett dugg enahanda vecka.

Jag är också i mental förberedelse för mitt seminaium på mässan där jag inte riktigt är klar över om jag ska använda bara mig själv, eller komplettera med lite stöd i en Power Point presentation.
Tycker ni något om just det får ni gärna lägga in en kommentar.

Än så länge är det bara söndag och vi planerar ett "Two and a half men" maraton.
Det kan bli hur kul som helst.

2 kommentarer:

Anonym sa...

DEt är mycket att förbereda men jag har varit med på flera föredrag av olika slag och tycker nog att jag kommer ihåg mer efteråt ju fler sinnen jag får använda som åhörare (om det inte bara är tex en lång text som är den samma som talaren själv säger).
Är det en duktig talare som kanske samtidigt understryker - det han/hon säger - på en tavla i små stödpunkter är det också helt okej.
Men är talaren duktigt på att dra till sig intresset så går det bra utan - men det är ändå bättre med.

Förstår du mitt resonemang? :)
vilket datum var det?
Lycka till!
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Seminariet är "bara" på 20 minuter, så ev är det bättre flow om man inte har för mycket detaljer...men jag håller helt med dig när det gäller föredrag generellt.

26/9 är datumet.