lördag 30 januari 2010

Facebook

Jo då, jag är också med och det har varit kul, inte minst för att jag har fått kontakt med många gamla vänner som jag inte har sett på evigheter.
Men långsamt, långsamt fasar jag ut mig känns det som. Jag uppdaterar sällan mina förehavanden och jag följer inte längre andras; och den kontakten jag fick med gamla vänner stannade just vid kontakten där.

Hur gör ni om ni är med?
Umgås ni nu helt plötsligt med någon ni inte har sett på 20 år?

6 kommentarer:

Sus sa...

Nä, men jag har förhoppningar på att träffa några av dem som också bor i Sthlm nu.
Jag tycker att det är roligt att se hur livet varit mot dem.
Dessutom har jag lite koll på mina barn ;-)

Åsa Hellberg sa...

Haha, mitt barn och jag är inte vänner där:)

faith sa...

Jag upplever att facebook är rätt så meningslöst. Tyckte först att det var lite roligt att få kontakt med gamla vänner men det blev inte någon fortsättning.Så det får vara för min del.

Anonym sa...

fasat ut facebook, och tagit bort dom flesta av mina kontakter. Det kändes på något vis, inte som något jag mådde bra av eller som tillförde mitt liv någon direkt mening eller glädje. Kände ett behov av lugn och ro och mer integritet. Och tror inte att jag har så stort behov av MÅNGA bekanta, eller kontakt med en massa människor från mitt förflutna heller för den delen. SKÖNT var det att fasa ut det. Inte lagt ner sidan, men knappt varit inne nu. Tänkt att jag kanske kan använda den till att dela bilder med närmaste kretsen sen. :-) Hoppas dina tulpaner ger dig skrivlust! Ha en fin lördag! Undebart med solen! /Lizzie

Ms NN sa...

Känner mig lite kluven i FB-världen. Jag är dålig på att uppdatera mig, men även nygamla kontakter har knutits.

Maj Korner sa...

Jajamän!

Damen jag skriver om här...

http://majkorner.blogspot.com/2009/09/dilemma.html

...åkte jag iväg med och träffade en tredje "gamling".