måndag 4 januari 2010

Jahapp

Det verkar som om jag måste flytta Hellberg Coachings mottagning några månader eftersom fastigheten helt plötsligt ska stambytas. Fort ska det gå, v 7 ska de dra igång.

Nej, jag hade inte flyttat in för tre månader sedan om jag visste det, men nu är det som det är och vi ska väl erbjudas någon form av ersättninglokal är meningen; troligtvis inte i min älskade förort dock, det som faktiskt var hela anledningen till att jag valde just den här lokalen.

Anyway, det finns värre saker i livet än att behöva flytta på sig ett tag, och mina klienter kommer att känna igen sig i den andra lokalen också, eftersom alla möbler - och jag - ska med.

6 kommentarer:

Maj Korner sa...

Attans otur. Du som just fått ordning.

Anonym sa...

Vad tråkigt. Jag "håller tummarna" att det inte blir långt bort.
Kram Sanna

A. sa...

förändringar.. Hm. Kanske blir fint och bättre i lokalen efteråt? (osäker på vad det var de skulle göra)

Tänkte bara säga en sak. Gjorde en övning igår, som gjorde mig glad. Man skulle försöka föreställa sig en människa man avskydde... och jag kunde inte komma på någon. !! (jag som brukade HATA förut!) Kan komma på personer jag inte gillar så himla mycket, eller har någon lust att umgås med. Men inga jag avskyr. WOW! Det går framåt!! Ordenligt!

Mår riktigt bra idag. Hoppas du får en riktigt fin dag! Kram! /Lizzie som övar mig i medveten närvaro

Anonym sa...

Härligt att du har en sådan positiv inställning. Allt går mycket lättare då... :)

faith sa...

Det låter lite jobbigt att behöva flytta. Du som just installerat dig.Men som du också säger så finns det saker som är värre. Hoppas att lokalen blir ännu bättre efter renoveringen i alla fall.

Åsa Hellberg sa...

Tack.
"Hur det än blir så blir det bra", ni vet:)

Kram Åsa