tisdag 19 januari 2010

Förmiddagen

tillbringas i tvättstugan, men det är bråttom.
Jag fick en timme av en annan tvätterska, så nu gäller det att vara klar på minuten eftersom nästa gäng kommer klockan tio.
Minuter brukar inte vara mitt problem, det skulle vara om jag fastnar på något läsbart eller i ett telefonsamtal, alltså ägnar jag mig just nu åt annat den stunden det tar för maskinerna att vispa runt all smuts; bloggar, besvarar mail och planerar för ett öppet föredrag som jag ska hålla i februari på biblioteket i Upplands-Väsby.

Vad har ni för er idag?

5 kommentarer:

Unknown sa...

Jobbar till 18. Sitter och ringer åt höger och vänster till regionkontoret, bokar utställningslokal och beställer soptunnor. En salig blandning.

Anonym sa...

har sovit ut och har en dag som jag får planera som jag vill. inga schemalagda saker. Ska nog träna, för att minska värken i axlarna och för att det är så himla skönt. Och så ska jag träffa en vän, och gå en runda på stan. Borde kanske plugga lite också.. *skratt* Ska se om jag kan klämma in det också. Ha en fin dag! /Lizzie

Anonym sa...

kan förresten titta på min mage i spegeln nu, utan att genast få panik och rusa därifrån! Heja heja! Det går framåt! (om än långsamt..) :-) /Lizzie

Åsa Hellberg sa...

Härligt Lizzie!!!

Kram åsa

Sus sa...

Tvättstugan här också...