söndag 2 december 2012

En bild är fel, en är rätt.Felbild. Men då det är min bostadsrättsförening som har ansträngt sig på detta viset kan jag ändå acceptera att det ser ut så här i min port.
Detta är förstås helt rätt första advent: två lussebullar och julmust.

Jag har fått ett par - vi kan kalla dem sura - kommentarer, om att jag (JAG) skulle ha misstagit mig när det gäller granens intagande och påklädning.
Kort information; min gran åker ut 1 januari.
Två veckor är vad jag står ut.
Men håll på till Knut ni som tar in granen två dagar innan julafton.
Gör ni det.
Då har jag för länge sedan börjat äta semlor och fundera på påskgodis.
9 kommentarer:

Izabella sa...

Semlor...MMMMM... Eh, ursäkta frågan, finns det några regler kring semlor? Jag skulle kunna äta en just nu men rätt ska vara rätt, så jag tar pepparkakor och lite glögg.

Shamrock sa...

Hos oss klär vi granen dagen innan julafton men jag slänger ut den redan efter nyår. Om vi är hemma annars har jag ingen gran alls.

Julmust och semlor gillar jag inte alls oavsett årstid

Åsa Hellberg sa...

Nja, inte i min värld, men egentligen egentligen ska de väl inte intas förrän i början av februari, eller när nu fettisdagen.

Åsa Hellberg sa...

Bra tänkt!

Hanna Lans sa...

Allt beror på hur min son firar jul. I år firar han inte med sin underbara mamma så julen blir lite som det faller sig. Måste ta in granen den 19e och ut tidigast den 5e. Får se om den håller så länge och vad jag kan förhandla fram med sonen. De jular han firar med sin underbara mamma tas granen in den 22e och försvinner när den barrar för mycket. Tidigast den 25e dock.

Idag glöggmys med väninna!

Carina Deckner sa...

Jag vill inte vara någon glädjedödare, men vad säger brandförsvaret om en julgran i trapphuset i händelse av brand...???

Åsa Hellberg sa...

Vi kör plast här sedan några år tillbaka.

Åsa Hellberg sa...

Oj, det vet jag faktiskt inte, men jag förutsätter att föreningen har koll på det.

Singelmamman sa...

Jag säger som Shamrock. Och julgraner i trapphus tror jag att brandförsvaret ser mellan fingrarna med. Det är hur som helst inget svårt hinder att forcera vid ev brand.