söndag 20 februari 2011

Jag förstår att vem som helst

kan skicka ett meddelande till mig på facebook utan att jag har godkänt personen som vän, men hur tusan hittar de till mig när de inte är svenskar och inte har sökt på mitt namn?

Idag fick jag ett meddelande från en italiensk läkare som inleder med följande:
"I have found you by chance, and I could not stop looking at you, at your lovely eyes. and I felt I had to write to you.You are so beautiful, and you shine so much energy and passion, you are so sensual and feminine."

Det är ett långt mail och utöver alla superlativer om hur jag ser ut och vad jag tydligen utstrålar på denna enda bild har han har visst besökt Sverige ett par gånger.

Några besök till mig blir det dock inte.

Jag får rysningar av sådana mail oavsett vilken avsikt som ligger bakom.
Jag får rysningar av puffar och knuffar.
Jag får rysningar när någon helt obekant önskar mig en trevlig helg.

Man kan väl säga att jag har gjort mitt på nätraggningsplanet.

10 kommentarer:

Gafflan sa...

JA, visst är det konstigt!?
JAg förstår din avoghet till nätdejting och jag måste säga att hade jag fått ett sådant brev så hade jag också fått rysningar av obehag.
Kram

nillas liv på pinnen sa...

Det förstår jag.
Jag får också rysningar av slikt.

Martina sa...

Obehagligt :|

Anonym sa...

Förstår dig fullständigt
kram Sanna

HOUSE of ADELA sa...

Usch ja...jag har fått liknande...fick från en som sa sig vara en rik läkare från något land jag inte minns och jag kunde få hans referenser om han fick träffa mig`??? Usch och fy säger jag...men han fick ett dräpande svar tillbaka. Nej tack sånt kallar jag bullshit att "ragga" kvinnor via enbart foton på FB.

Adela;)

Åsa Hellberg sa...

Åh, vad skönt att ni förstår.

Madlar sa...

Usch, känt samma obehag när jag vid två tillfällen fick nya följare. En grekisk blogg där mannen troligen var Dj och en annnan på något oklart språk där bloggen innehöll bilar. Jag plockade bort dem direkt, så intresserad av antal följare är jag inte. Hur hittade de mig? Och varför?

Lysande ögonblick! sa...

Vet du. jag också. Rysningar i hela kroppen.

Cattis sa...

jag är oxå over and done när det gäller att ragga.... jag fick ju en vänförfrågan från en som ville gifta sig.... men jag sa att jag var happily married... då fick jag svaret "hmmmm.... ok"

ha en bra vecka Åsa....

kramkram

Monika Häägg sa...

Det är väldigt märkligt hur sådant uppstår. Får sådana där också emellanåt.