lördag 28 november 2009

Jag vill veta EXAKT

vad ni har för er denna lördag.

17 kommentarer:

Maj Korner sa...

Haha, det var en order det!

Jag sitter än så länge oborstad och otvättad i morgonrock. Men äten är jag.

Sen ska jag göra mitt allra bästa för att hitta enerig nog att byta tema på gardiner, matta, kuddar och småsaker, till mitt röda tema. Jag har iaf skaffat förutsättningarna, jag har köpt en stege så jag når upp till kornischen 250 cm upp. (min personiga stege har flyttat till Nya Zeeland).

Sen ska jag gå på en julkonsert i Stadshuset.

Dög det?

Robert W sa...

Exakt? Nä, det var för svårt. Men jag har ägnat förmiddagen åt att vara med döttrarna på ridskolan. Efter fem år börjar jag tycka att det är ganska trist att se hästar med barn på ryggen rida runt, runt i ridhuset.

I eftermiddag är det Adventslördag i Vålberg. Tomten delar visst ut godis vid 15-tiden. Då gäller det att hålla sig framme. Hoppas det inte är några barn i vägen :))

Kvällen? Blir säkert TV. Gäsp...

Åsa Hellberg sa...

Bra, då har jag koll på er! :)

Lizzie sa...

skrivit brev till mig själv och min högre kraft. Rannsakat mig själv. Fattat nya beslut. Pratat med ett par vänner. Tagit en konflikt på ett rakt och sunt sätt. Bloggat. Städat hela lägenheten. *heja heja* Ska på möte och träffa minst en vän, kanske två, och äta en god middag och se någon bra film. En BRA dag. Med andra ord. :-) Vad gör du själv? Hoppas du och ni alla ha en fin dag.

Anonym sa...

Jag har tvättat, fått fram adventsljusstaken, elljusstakarna och ängeln som hänger och ska börja lysa i morgon i vardagsrummet.
Hängt ut grangirlangen och ljusen uppanpå på altan.
Damsugat och plockat fram glöggbrickan.
Vet att jag ska köpa lampor åt ena elljustaken, russin och mandel till glöggen samt talgbollar till fåglarna ute.
Disk och blomvattning kvar sen kan jag ta det lugnt - kan bli något med min vän i em.
Hoppas alla har en mysig lördagföreandvent men vet att det finns de som inte har det - är glad och tacksam att jag inte är en av dem i år - och skänker dem en tanke
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Bra Lizzie:)
Jag har också städat och ska nu handla någon form av mat hade jag tänkt. Jag saknar två julstjärnor (blomman) så även det kommer att glida ner i shopppingkorgen.

Kia sa...

Jag klev upp 6.30, gick ut med vovven, sminkade mig och åkte till stan. Där träffade jag en kompis på hennes hotell där vi åt frukost för att sedan åka till Globen och titta på Stockholm Horse Show. Nu är jag hemm igen och ska fika med mannen i mitt liv och sen sätta igång med advents-pyssel.

Åsa Hellberg sa...

Jag borde fråga er oftare exakt vad ni gör, det är jättekul att läsa!

Tack för att ni hjälper till att förgylla denna lördag.

Kram Åsa

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Åsa Hellberg sa...

Liz, du låter förb.
Jag hejjar på dig, det vet du!

Kram Åsa

Unknown sa...

Mmmm. En dum kommentar kanske. Jag tar tillbaka den. Kommunen är för liten.

Åsa Hellberg sa...

Smart tänkt:)

Anonym sa...

Idag har det varit sovmorgon, sedan julmarknad och hängt upp nya gardiner. Nu vankas det god mat och filmen "Tomten är far till alla barnen" hemma i soffan.

Idag känner jag mig snygg och glad, Åsa det är du en bidragande orsak till. Sedan har jag inte ställt några kontrollfrågor, lätt som en plätt.
/Lasertanten

Unknown sa...

Jag har mina ljusa stunder bland alla o-ljusa...

Åsa Hellberg sa...

Lasertanten, varmt välkommen hit! :)

helene sa...

Helo!
Jag har arbetat hela dagen och använt min lilla hjärna alldeles för mkt. I morgon är det fest i tre kyrkor.
När jag kom hem vid sju så tvingade jag mig att äta medans Thomas berättade om sin dag.Jag låg nästan över bordet av trötthet. Fick skärpa mig för att kunna ge lite kärlek till min familj,jobbigt. Satt i min kalla skinnsoffa och tittade lite på Robinson,drack te, åt pecannötkaffebröd.Följde med Thomas på promenad med Allan(hunden),Thomas blåste cigarrrök rakt i mitt ansikte,kul.Nu sova upp 6.30.Kram

Åsa Hellberg sa...

Helene; säg till Thomas att skärpa till sig!:) Kram till er båda.