tisdag 28 maj 2013

Det blev inte ett ord skrivet idag.

Istället diskade jag glas som inte har lämnat köksskåpet på många år, tvättade kläder, pratade med en granne och fick en inbjudan till ett femtioårsparty på västkusten.
Tredje augusti.
Jag är biträdande allsångschef, vilket betyder att jag tar i om Magnus får en hostattack.

På hennes fyrtioårsfest var jag toastmaster och höll ett bejublat tal (sa talaren Hellberg utan att tveka, eftersom tal är hennes grej). Föremålet för detta fantastiska låg under bordet och vred sig i skrattplågor, därför förstår jag inte varför jag inte får vara toastmaster igen, det känns faktiskt lite som en degradering att leda allsången. Dessutom som biträde.
Men jag kan ta det. Precis som jag kan ta att jag har tackat födelsedagsbarnet i TVÅ böcker som hon inte ens har öppnat.

Jag kommer att meddela mitt femtioårstal till den som nu ska sköta toastmastersysslan.
Det ska bli mig ett sant nöje.

7 kommentarer:

Kati sa...

Ahaha, jag kan tänka mig att det var bejublat, du är ju den födde talaren. :) Du får helt enkelt Hijacka femtioårstalet, när det är dags tar du bara över! :P

Christoffer sa...

Hahaha!

Kati sa...

and by the way, jag fick inte heller ett enda ord skrivet idag. ibland behöver man bara vila.

Jenny sa...

Vissa dagar händer allt annat utan just det man helst vill ägna sig åt. Idag hade jag en grym förmiddag och en helvetes eftermiddag.

Shamrock sa...

det talet hade jag velat höra

Ebba Range sa...

Det kanske blir ändringar under sommaren ... det kanske blir du som håller ett bejublat tal igen - vem vet?

Kati sa...

Du får väl förgifta den ordinarie talarens mat så de ber dig på sina bara knän att rycka in. :D och då låter du dig motvilligt övertalas med ett ödmjukt "Och jag som inte förberett mig."