onsdag 10 oktober 2012

Igår skrev jag trots rejält motstånd,

hur det blir idag vet jag inte än.
Jag förbereder mig på samma sätt som alltid: en dusch, en superfin skrivstuga, därefter en harpa och en kung (dataspel) som helst måste gå ut.

För övrigt följde jag igår en bloggfajt.
I ena ringhörnan Ketchupmamman som tyckte att det var rätt bedrövligt (min tolkning) att Maggan Graf och Mona hade ordnat en bloggträff som skulle vara stärkande men som mycket handlade om att piffa till sitt utseende istället för att acceptera kvinnor som de är.
Maggan kontrade i kommentarsfältet med att Ketchupmamman inte hade en aning om vad hon pratade om och att de som var på bloggträffen (en hel helg) hade haft jättekul (min tolkning).

Två gigantiska bloggerskor, uppenbarligen med helt olika läsare.

Min personliga åsikt utan att känna någon av de inblandade?

Jag tycker att Maggan och Monas bloggträff verkade vara ett fantastisk arrangemang som hade fokus på vad deras läsare skulle uppskatta.
De flesta av oss är oftast "som vi är", i alla fall inbillar jag mig det när jag ser mina orakade ben som sticker fram under den noppiga morgonrocken.

Att någon gång få åka på lite lyx och flärd, eller att läsa en bok om det trots att det inte har den minsta likhet med min vardag, är väl okej?
Eller?
Cyklar jag?

6 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag håller med dig, och det jag läst har absolut inte bara handlat om utseende, som för övrigt också hör till "må bra" gruppen, eller? De verkade ha haft skitkul!

Anonym sa...

Jag var en av de som var där och DU har helt rätt!
Det var teman som handlade om att tycka om sig själv som man är och att man duger bara genom att vara född och att vi alla besitter styrkor som vi bör använda oss av.

Spader Madame sa...

Jag tror att de som var där hade jättetrevligt och att det fanns sådana element som är feelgood. MEN. Jag håller också med om att det var många företag som fick visa upp sig och "sälja" sina piffa-till-sig-produkter. Och ärligt talat, det är väl inte mycket feelgood över det. Mer massage, fast jag är glad om jag slipper hoppa studsmatta. Jag tycker det är okej att kritisera sånt om man är så balanserad som Ketchupmmaman ändå var. Kanske tycker jag inte att Maggans svar var lika balanserat. Mer som mitt eget sandlådebeteende häromdagen. Och jag vill också ha lyx och flärd. Det tycker inte jag att epilatorer och hårborttagning är. Bubbelpool däremot. Now we are talking. Och Mia. Henne skulle jag verkligen vilja lyssna på. Tror alltså att det var en blandad kompott!

Åsa Hellberg sa...

Jag tror att en sådan helg hade varit svår att få ihop utan sponsorer.
Vad som är lyx och flärd har vi nog olika åsikter om. Lite kli på ryggen hade jag uppskattat!!

Agneta sa...

Lite lyx och flärd är varje kvinna värd! Åtminstone lite då och då. Jag ska snart krypa till sängs med Sonja - det är lite vardagslyx det!

tigerlilja sa...

Och jag gillar att läsa också om sånt som är ganska långt borta från min egen tillvaro...