måndag 8 oktober 2012

Svt1 21.00


TORKA ALDRIG TÅRAR UTAN HANDSKAR

Svensk dramaserie. Del 1 av 3. 
Det är 1980-tal och de allra modigaste bögarna har börjat resa sig för ett liv i frihet. Rasmus flyr trångsyntheten i Koppom och flyttar till Stockholm där han möter kärleken i Benjamin. En tid av lycka tar sin början samtidigt som unga män börjar magra av, tyna bort och dö. Aids har drabbat Stockholm. HD. Sänds med 5.1 ljud. Även i SVT1 9/10, SVT24 10/10 och SVT1 13/10. Textat sid. 199.

6 kommentarer:

Guldkorn by Elin sa...

Åsa!! Jag har äntligen köpt Sonjas Hemlighet och högg in på den nu ikväll - åh hurra vad jag längtar efter varje minut med näsan i din bok
Älskade verkligen Sonjas sista vilja.
Kram!

Åsa Hellberg sa...

Hurra, vad kul!!!

Anonym sa...

Jag har växt upp bara några mil från Koppom och trångsyntheten är fortfarande lika förhärskande. Nyligen fick jag veta av min mamma att en ung kille som jag traffade kort när jag besökte hemorten har tagit livet av sig. Han var homosexuell och hade det tufft. Det gör så fruktansvärt ont i mitt hjärta för hans skull och att vi fortfarande har ett samhälle som inte fullt ut respekterar våra olikheter. Fy fan!

Åsa Hellberg sa...

Fy Fan vad ordet.

Nina sa...

Så himla bra första avsnittet var!!! Läste du chatten som var efteråt på svt? Shit, blev alldeles tårögd. Fin-fina Jonas!

Åsa Hellberg sa...

Nej, det missade jag. Tack för tipset, jag antar att den ligger kvar på sajten.