onsdag 5 februari 2014

Hur lång tid tar det för östrogen att verka,

är en fråga jag googlade på, och svaret är att på mig - efter sex doser - har det verkligen redan haft effekt . Jag vaknade t i natt också, och visst kände jag mig varm, men det är ingenting i jämförelse med hur det var. Jag är obeskrivligt glad för det.

Och så har jag gått med i viktväktarna. Det är inget att vänta på, liksom.
Mina portioner är för stora, om än rätt nyttiga, och jag behöver hjälp med att se hur mycket jag får/bör äta. Först och främst för att gå ned mina kanske 5-6 kilon, men också för att därefter hålla mig på samma vikt.
Jag tänker fortfarande undvika det som min mage inte gillar, till exempel bröd. Även om vi kommer att ha en underbar frukostbuffé på hotellet. Att dra ned på kalorier samtidigt som man åker på semester är väl kanske inte så smart, men nu har jag inget att välja på.
Jag har en klänning men inte en kropp och om exakt en månad är det release av En liten värld.

Nu Sara.
Idag ska jag för första gången skriva i manuset sedan i december.
Iiiiii.

2 kommentarer:

Kaxig Qvinna sa...

Bra Åsa, gick med själv för exakt 1 års för att mest ändra mitt sätt att äta, godisintaget är högt, fd rökare. Gick ner 6 kilo och stannat där. Firar nu 6 mån som guldmedlem och rekommenderar Viktväktarna, så enkelt och ganksa lätt att hålla vikten. Lycka till och trevlig helg.

Åsa Hellberg sa...

Toppen, grattis!