lördag 1 februari 2014

Vi tog en tur norrut, mot slottet Görveln.

Jag hade inte ätit och var totalt utsvulten, och när vi kom fram serverades underbar afternoon-tea, som jag hade länsat buffén på om vi hade stannat kvar, så istället åkte vi vidare till Emils.
Ett sånt där ställe som serverar det mesta, inte alltid världens godaste mat kanske, men fullt tillräckligt för en hungrig och på gränsen till aggressiv Åsa. Dessutom var servitrisen serviceminded från hjärtat. Om ni visste vad det värmer en gammal restaurangmänniska som jag.

Då var vi inte så långt ifrån Barkarby Outlet och eftersom Nisse aldrig hade varit där så tog vi ett varv. Och så tittade vi efter dunjackan jag inte köpte när jag var där senast. Den var slut, och inte hittade jag någon annan bra jacka heller, så istället tvättar jag min nu.
Den är orange.
Jättefin när den är ren.

Vi kontrollerade just om vi kan hänga av tjocka kläder och skor på Arlanda, eftersom ingen av oss vill komma till Kanarieöarna i orange dunjacka och kängor nästa helg, och minsann. För 50 pix kan man lämna in ytterkläder i en vecka.
Lysande, eller hur?

Ikväll börjar Mello.
Hurra!


3 kommentarer:

Simona sa...

Jag kollar också på mello!

Anette Nilsson sa...

Klädinlämningen på Arlanda är lysande. Värt varje krona att slippa släpa på vinterkläder till värmen. Vi har använt det när vi åkt till Thailand eftersom vi rest runt där och inte haft något bokat i förväg. Och gudomligt att ha ordentligt med varma kläder när man kommer hem och slippa flip-flops på tåget till Östersund i februari. Ha en trevlig semester-semester. Semester har du ju redan haft:)

Åsa Hellberg sa...

Tack Anette!