Till förrätt; stekt Chevre på proteinrikt bröd (?), en bädd av gröna blad (gärna mycket ruccola) och en klick marmelad, i det här fallet en röd (?) och fikon.
Varmrätt; väldigt mycket grönsaker skurna i stora bitar och stekt kyckling. Serveras med vitlökssås: en hel del turkisk yoghurt, rätt mycket olivolja, en pressad vitlök och örtsalt.
Dessert som serveras till Solsidans nypremiär: Chokladglass från Sia.
Den är grym.
5 kommentarer:
GUD SÅ GOTT!!
En trerätters, jo jag tackar
Simona; skitgott. Jag ska bjuda dig på det när jag får ett köksbord och någonstans att ställa det!
Shamrock; jajamensan!
Testa deras nya laktosfria choklad med machmalows - mums!
Sanna
Tack för tipset! Det lät väldigt gott och samtidigt inte komlicerat!
Skicka en kommentar