lördag 12 december 2009

Aftonbladets Lasse Anrell

skriver om Casanovas Kvinna i en artikel som handlar om Tiger Woods timeout, och där Lasse tycker att han borde ha erkänt sexmissbruk.

Klicka här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

WOW!!! Kändes trots allt skönt. Inte som hat, avsky eller förakt. Utan mer som en rak sanning. Men Tiger lär ju knappast läsa den artikeln. men jag blir faktiskt glad, på ett märkligt tveeggat sätt, att ordet sexmissbrukare börjar komma fram och särskilt i fall där det hänvisas till att det är sjukdom som det finns HJÄLP för! heja heja! Hu... får rysningar.. för tio år sedan, fanns inte den medvetenheten alls. Och då var chansen att få hjälp så liten, att hitta ens medvetenheten om att det FANNS hjälp var nästan obefintlig. Eftersom man då bara vara en elak och vidrig djävel alternativt en karlakarl eller slampa om man var "sån". Det HÄNDER ju saker! Och Åsa, du är ju en STOR bidragande anledning, i den insats du gjort för medvetenheten om båda sidor av lidandet! Stor kram och tack! /Rörd Lizzie

Åsa Hellberg sa...

Tack Lizzie!

Världens varmaste kram,
Åsa

Unknown sa...

Vilken hyllning, Åsa. Det är du värd. Njut o ta åt dig. Boken är fantastisk!
Skulle ha ringt dig efter bokmässan men blev sjuk i influensan och det tog två veckor o bli bra igen. Sen har det hänt en del saker. Mailar dig senare.
många kramar
Leena

Åsa Hellberg sa...

Leena, jag blev förstås oerhört glad och berörd av Lasse Anrells ord, och hade inte en aning om att han hade läst min bok.

Kram Åsa