fredag 23 november 2012

Jag jagar förskolan, eftersom Vittra säger att det inte var deras

förskola som var på utflykt idag.
Ändå tyckte jag mig se gröna västar med Vittra på ryggen. Kan jag ha sett så fel? 
De är, så vitt jag kan googla mig till, den enda engelskspråkiga friskolan i Sjöstaden, dit lärarna sa att de var på väg.
Den manliga läraren pratade bara engelska med barnen och det vet i sjutton om det är okej om förskolan inte har engelska som huvudspråk (vi pratar ju typ treåringar)?

Detta har gett mig huvudbry som ni förstår, men jag ska lämna det nu och så fort sonen har gett sig iväg = ut ur badrummet, ska jag duscha, fila fötterna och måla naglarna.
Tåget till Halmstad går åtta i morgon bitti så jag tänkte att jag kroppspiffar och packar idag, istället för i morgon bitti.
Visst är det bra tänkt?

Nu drog han på konsert.
Bathroom, here I come!

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Det låter onekligen som Vittra. Men för att förtydliga med språket, så ska man ha modersmålsstöd i förskolan och det k-a-n ju hända att barnet ifråga var engelsktalande fast på vanlig svensk förskola. Det k-a-n hända. Men troligare att det var Vittra.

Åsa Hellberg sa...

Nej, han ropade högt till alla barnen att de skulle gå av. Enligt Vittra har de ingen engelsspråkig manlig personal. Det är så märkligt.

Spader Madame sa...

Märkligt hela saken! Heja Hellberg!

Pernilla Alm sa...

Usch. Usch.
Jag har kompisar som borde veta alla engelskspråkiga förskolor där omkring. De har sas luskammat marknaden åt sina egna telingar.
Bra att du hade koll.