måndag 23 september 2013

Åsas 5:2-blogg presenterar ...

fastedagen.
Den välbehövliga. Jag tror faktiskt inte att jag tog handen ur godisskålen en enda gång i lördags på födelsedagskalaset. Jättepinsamt när jag tänker på det nu: Hej, jag heter Åscha. Jag tror att jag sa så mer än en gång för att jag munnen full av kola.

Min fasta består av ingenting, ingenting och ingenting på 24 timmar (från middag till middag nästa dag) och då äter jag en kycklingfilé (en och en halv, idag) med grönsaker. En gnutta olivolja och en gnutta chilisås. Jag har inte en aning om hur många kalorier det är men eftersom jag redan har gjort mina 24 timmar så är det inte så noga.

Klockan är sju och nu börjar det mörkna i förorten.
Härligt!
Jag läser vidare.
Är en sträng men mycket rättvis redaktör.

8 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Du Åscha. Jag vet att du inte vill ha en massa råd, men ändååå.

Har du funderat på att jympa? Då slipper du ha svältdagar eftersom du studsar bort kalorierna.

Inte?

Nä nä.

Åsa Hellberg sa...

Nä, jag har naturligtvis inte funderat på att gympa! Skrärpning, Örebro!

Spader Madame sa...

Men Åscha, inte behöver du skämmas.

Sträng är bra!

Hanna Lans sa...

Här sitter jag med handen i påsen ... Fast jag tog bara sex stycken godisar, sådana där stora skummiga mynt i cola/banan och hallon/lakrits och lakrits/lakrits. Lite lagom för en måndag.

Åsa Hellberg sa...

Spader: jo, det kan du hajja!

Hanna; jag har aldrig någonsin lämnat något kvar i en påse ...

Anonym sa...

Jag tömde en påse ostbågar, en påse lättsaltade och en påse med någon skum jalapenosmak (chips) igår. När jag ändå var igång så tog jag en handfull smågodis också. Allt det här efter en nyttig middag med kyckling och grönsaker. Vem försökte jag lura då? Jag tror där är något allvarligt fel på mig faktiskt. :/ //Helena

Åsa Hellberg sa...

Helena!
Jag tycker att du verkar alldeles normal :)

Anonym sa...

Måste få tillägga innan du skickar någon ätstörningsklinik på mig, det var rester i påsarna inte nyöppnade... (fast det hade kanske behövts) ;)//Helena