söndag 8 september 2013

Åsas matblogg presenterar

Pasta med kycklingsås.

Stek kyckling, rödlök. champinjoner. Blanda grädde med ketchup. Häll över. Låt koka i 7-8 minuter.
Häll över den nykokta pastan, se till att allt blandas. Strö över finfördelad röd eller gul paprika. Hade jag haft persilja hade jag hackat det och rört i.
Jag åt bara såsen tillsammans min nya hängup; mozzarella, tomat, basilika, olivolja med en skvätt balsamvinäger och örtsalt. Skulle kunna leva på det.

När vi åt tvingade jag  flickvännen att se ALLA mina bilder från New York.

Ungefär så.
På fyrans Wallander spelar Lia Boysen en av huvudrollerna.
Hon skulle göra sig utmärk Susanne när någon vänlig själ kan tänka sig att göra film av mina tjejer.

2 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jag drar den begåvade slutsatsen att maten var jättegod eftersom allt gått åt! Det låter gott!

Åsa Hellberg sa...

Ja, det var gott.