söndag 22 augusti 2010

Jag har fantastiska bloggvänner

och därför tänker jag helt sonika ta bort inlägget från igår där jag lät en rätt elak kommentar få utrymme.
På den här bloggen hissar vi, inte dissar.

Tusen tack för ert stöd. Ni är bäst!

7 kommentarer:

Cattis sa...

Jag tycker du oxå är en fantastisk människa som tar bort det inlägget för att det inte passar dig/din blogg/oss att dissa.

hurra hurra för oss alla.

kramkram

Unknown sa...

Ett bra beslut tycker jag att du tar bort det negativa. Jag fann inte orden för att kommentera ditt förra inlägg....jag blev upprörd och tänkte ungefär så här...man ska inte yttra sig förrän man vet vad man pratar om. Det finns ett indianskt (tror jag) ordspråk..."nånting om att döm inte andra förrän du gått 10 mil i hennes skor". Ha en bra dag.
/Anna

Anonym sa...

ja, vad skönt! Negativa saker behöver man ju inte direkt samla på.. Men en tanke som slog mig igår är att jag verkligen upplever att du vare sig säger lämna/stanna.. som merparten av alla människor gör, om man pratar om känslor kring en svår relation. En sak jag tycker är så skön med dig, är att du inte är svartvit, fyrkantig eller peka-med-hela-handen.

Ha en fin dag! Kram!

/Lizzie

Åsa Hellberg sa...

Cattis, Anna och Lizzie; Puss!

Agneta sa...

Bra gjort! Både att du la ut den och att du tog bort den - ibland behöver man ventilera saker och förhoppningsvis tänker folk till en extra gång, innan de skriver en elak kommentar.

Åsa Hellberg sa...

Stort och smått; bort med energitagare:)

Anonym sa...

Inte alls en dum idé.
Ha en fin kväll
Sanna