måndag 6 januari 2014

En skitnatt.

Jävlaskitnatt.
Innan jag somnade vid tolv zappade jag förbi ett program som pratade om konsekvenserna av att sova för lite. Jag tror de var hjärtinfarkt och cancer.

Idag ska jag äntligen få tvätta igen. I min fina, fina tvättstuga.
Och så ska jag packa upp resten, eller rättare sagt sortera ut mer som kan slängas så att allt som återstår till sist är fem kartonger eftersom det är allt som ryms i den lilla bur som ska fungera som ett extraförråd. Tre av de kartongerna står det jul på. Två av de tre innehåller långa granslingor med ljus i. Oerhört viktiga till balkongen nästa år.

Sista helgdagen idag.
Snart är det vår.
I eftermiddag ska jag sova.
Tjohej.

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Jag ligger säkerligen i riskzonen för infarkt med alla dessa år med för lite sömn. :( Hoppas ha vägt upp mina odds betänkligt i och med medicinering. HAT på att inte sova!

Kati sa...

Jag sover sällan mycket under Natten, men det tar jag igen på morgonen, hehe. Så länge jag kan, iaf. Har lite problem med dygnsrytmen, men jag tror jag helt enkelt lever i en annan tidszon. Förmodligen den Kaliforniska ;-)

Anonym sa...

Hej

Jag vill egentligen bara tacka dig. Läste ut Sonjas sista vilja igår och den var helt fantastisk. Boken lämnade ifrån sig en känsla av lycka, samtidigt som jag kände en saknad av karaktärerna. Du fick dem att bli så verkliga. Måste ut och leta reda på nästa bok.

Jag hoppas att du fortsätter att skriva. Jag kommer absolut att läsa alla dina böcker och rekommendera dem till mina vänner.

Mvh Anna

Åsa Hellberg sa...

Anna; tusen tack, vad glad jag blev. Och pigg helt plötsligt! :)