lördag 25 januari 2014

God morgon.

Jag vaknade med insikten om att jag ska träffa en gynekolog nästa vecka (Äntligen!) och undrar om hon kan koppla mina tröga fingrar till klimakteriet. Låt oss hoppas det, för annars vet jag inte vad jag ska göra. Det känns som om jag har trånga handskar på mig, om ni förstår hur jag menar (såklart ni gör.)

Det är inte ett nytt problem, min känsla är att det började ungefär samtidigt som jag började få vallningar för ett par år sedan. Då kom och gick de, men det senaste halvåret har det varit konstant.
Förhoppningsvis får Nisse och jag värme om ett par veckor, och det ska bli intressant att se om det gör något med fingeriet.

Ps. Debbie Harry 69 (syns bara på halsen, idag på fyran gömmer hon den under en halsduk. Är halsar svåra att ta bort? Jag menar, om man ändå är i farten?)
Cool kvinna annars. Turnerar fortfarande. Jag undrar om hon äter östrogen? Jag menar, man måste ju sova på nätterna för att orka med turnélivet? Eller så är hon ute ut eländet sedan länge.
69.
Man kan ju alltid hoppas.

3 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Osteoporos kanske? Galet vanligt förekommande hos kvinnor. Det verkar som att jag själv har fått en släng av det. :(

Åsa Hellberg sa...

Lite fel symptom dock. Hoppas du inte har fått det!!

Hanna Lans sa...

Mitt vänstra pekfinger håller på att vrida på sig. Det gör galet ont. Men det där med händer som känns som om de har trånga handskar på sig, det har jag också, så jag satta dem i samband med varandra. Kanske inte är så? Kanske har jag två jävliga saker som pågår med mina händer. Jippi.