tisdag 21 januari 2014

Jag kan fortfarande inte kommentera hos er där man måste scrolla i kommentarsfältet.

Till exempel hos Annika Estassy, där jag ville ropa ett tjoho.
Var felet ligger har jag inte en aning om, själv ändrade jag min blogg så att kommentarerna ligger under inlägget istället för i en popup och då funkar det utmärkt.

Den här dagen tänker jag inte ta av mig morgonrocken, inte ens när jag dammsuger eller ser till att det blir ordning i köksskåpet som just nu används till det mesta som egentligen ska sorteras in på andra ställen.

Annars då? Jo tack, jag pratade just med Nisse om vår resa någonstans. Vi ska vara så wild & crazy att vi beställer den ett par dagar innan vi ska åka.
Vårt enda krav är inte för långt, varmt, bra restresepris och okej mat, alltså blir det nog någon kanarieö. Men kanske inte Grand Canaria, där han har bott och jag varit massor.
Lanzarote kanske. Jag var där senast 1988.
Vi får se.
Skönt ska det i alla fall bli, vart vi än landar.

Ska ni åka någonstans i vinter?

3 kommentarer:

Ebba Range sa...

Om du sätter pekaren på högra (smala) kanten och 'bläddrar' med pilarna på tangentbordet - upp respektive ned så går det - du får testa.

Åsa Hellberg sa...

Tack Ebba, det funkade!!
Kan inte du heller scrolla på vanligt sätt?

Ebba Range sa...

Vad bra ... nej det kan jag inte. När jag är inne på FB hoppar inläggen hur som haver, då använder jag pilarna.
När jag ska svara på kommentarer på min egen blogg, går det inte längre att svara personen - det hoppar iväg - så jag får göra ett vanligt svar o skriva förnamnet först osv.