torsdag 2 januari 2014

Jag älskar den här vintern.

Idag behöver jag till exempel inte ägna mig åt snöröjning när jag kommer ut till Forden, utan kan köra iväg (förhoppningsvis, sånt kan man aldrig veta med en gammal bil) utan att röja fram den. Underbart.

Dagen har några punkter på agendan. Officiell nyckelöverlämning. Span på ny diskmaskin. Inköp av nya hallampor eftersom flyttfirman gjorde sönder en. Röja sonens rum.
Den senare har jag hållit på med ett tag. Mest för att jag inte vet riktigt var jag ska göra av alla grejer eftersom jag använder det lilla förrådet som garderob.

Jag tar tag, så hörs vi senare.
Tjingeling.


4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Jag älskar också den här vintern! Hela år 2013 hade fantastiskt väder tycker jag. Eller, våren tog lite för god tid på sig, det gjorde den, men att kunna åka skidor i Göteborg och under så lång tid som det ändå gick på våren, det var fantastiskt det också. Lika fantastiskt som att det den här vintern inte går. :) Jag är dock lite självisk med glädjen över mildvädret, det har mest med min ekonomi att göra och mindre med halka och snöskottning.

Kati sa...

Jag håller med! Den här vintern rules so far, iaf. vore det alltid såhär...

Linas drake sa...

Håller fullkomligt med dig. Gröna gräsmattor på nyår, ingen snöröjning och möjligheten att cykla t.ex.... Skridskohallar finns ju för de som vill åka och vi hinner nog med någon liten snöperiod i alla fall, tror jag, så att barnen kan åka lite pulka och skidorna kan användas några gånger.
Förra vintern innebar ju liggande snö från november och ända in i maj... I alla fall i vår trädgård. Det töade aldrig bort mellan snöovädren.
Hos oss hade björkarna inget mellanläge i våras, det gick direkt från inget alls till löv på nolltid där i maj.
Njuter av lyxvinter nu. :-)

Åsa Hellberg sa...

Underbart!!