måndag 8 november 2010

Rosa Dygnet

"Hej sponsor!

Tack för att du var med och stödde vår insamling som i år igen slog ett fantastiskt rekord med 200 001 insamlade kronor, 70 000 kr mer än förra året! Pengar går så klart direkt till Cancerfondens Rosa Bandet-insamling för forskning och information om bröstcancer.
Under dygnet hade vi underbart roligt tillsammans, mycket svett och glädje, och det känns som om vi har funnit en fantastisk form för vårt event nu med både föreläsningar, tävlingar, spinning och övriga träningsaktiviteter.

Vårt gäng var inbjudna till Rosa Bandet-galan där vi under middagen före fick berätta om vårt event och hur mycket vi samlat in i år och vad det har blivit under de år som vi hållit på (makalöst över en halv miljon nu!) vilket var en rolig avslutning på insamlingen för vår del.
Det ÄR makalöst vad man kan göra tillsammans när men ger sig den på något, hur man kan vända negativt till positivt och vilken kraft man kan få av känslan av att arbeta tillsammans. Jag hoppas du känner glädje av att ha varit med i det stora eller lilla i vårt event och vi tackar dig från hjärtat för att du var med!

Carina Hedberg
Organisatör Rosa Dygnet"


Tack för att jag fick vara med!

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Ett litet brev av uppskattning gör all skillnad i världen! Så roligt Åsa. :DD
Kram

Sofie B-C sa...

Vilken insats Åsa! Jag såg också i ett av dina inlägg nedan att du hamnat på topp på bohandlarnas säljlistor. Det är sannerligen fantastiskt i den här stenhårda konkurrensen!! Vi är så stolta över att få vara dina bloggvänner:)

Åsa Hellberg sa...

Gafflan; ja, visst blir man glad!

Sofie; tusen tack. På Bokus går det bra och det är jag så glad för.
Kram till dig i London.

Liz Wennberg sa...

Jag fick samma brev idag. Sånt värmer.

Åsa Hellberg sa...

Liz; visst gör det.