eftersom båda står en meter från köksdelen.
Det är smulorna till cheesekakan som puttrar - eller nåt - i ugnen.
En vanlig ugn, ochvill man ha en varmluft går det utmärkt att beställa. Det kostar typ 60 kronor i månaden extra (detta är en hyreslägenhet, hurra!).
Är skillnaden stor, ni som vet?
Nu ringde klockan.
Jag återkommer med bild på resultatet.
6 kommentarer:
Skillnaden är störst när man flyttar och får en vanlig ugn igen. Allt går snabbare med varmluft, vilket sänker elkostnaderna - vet inte om man tjänar mest på gungorna eller karusellerna?
Det är lättare att få till frasighet/krispighet i varmluftsungar också
Jag har bara haft den när jag arbetade på kafé som också hade catering
men har inte saknat den hemma (visste inte att det gick fortare och att man sparar elkostnader - ugnarna på kafét var ju mycket större än en hemmaugn)
Sanna
Älskar min varmluftsugn. Särskilt att kunna ha flera plåtar inne samtidigt. Men induktionshällen är ändå det bästa, får psykbryt i stugan där vi har en vanlig spis, jag bränner allt! Nu har jag förresten läst klart Sonja-böckerna. Tack, så himla bra! Du är så duktig.
Tack Ebba!
Tack Sanna!
Tack Anette, just det, man kan ha mer i den ugnen förstås. Och vad kul att du har läst om Sonja! Och tack:)
Skicka en kommentar